lukoil-banenr

Dezvăluit în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva, în luna martie a lui 2016, cel mai compact crossover din gama producătorului german de automobile, Audi Q2, a intrat pe linia de asamblare. Acesta va fi produs la uzina din Ingolstadt, cea mai mare ca şi capacitate din portfoliul Audi şi totodată a doua ca mărime din Europa.

Pilot Autoexpert

Aici sunt asamblate anual peste 500.000 de automobile, în jur de 2.500 de maşini pe zi, sau câte o maşină la fiecare 30 de secunde! Nemţii se aşteaptă la un număr mare de comenzi şi ca urmare au declarat că intenţioneaă să introducă un modul complet automatizat pentru propulsoarele SUV-ului, astfel că după ce totul va fi pus la punct, uzina va produce în jur de 450 de automobile pe zi!

Doritorii de a plasa o comandă pentrul noul model Audi Q2 vor avea de ales între cele şase versiuni de motorizare, dintre care trei sunt TFSI (benzină) şi alte trei pe diesel TDI. Lăsând loc pentru o eventuală variantă sport a lui Q2 (SQ2), motoarele în patru cilindri turbo-aspirate sunt limitate în a produce între 116 şi 190 de cai putere.

Comentarii