lukoil-banenr

Planul de investiţii al mărcii din Ingolstadt nu a fost încă publicat, dar Grupul Volkswagen a anunţat că va investi peste 20 de miliarde de euro în diviziile sale până în 2018. Practic, Grupul VAG va investi patru miliarde de euro pe an în fiecare an pentru dezvoltarea noilor modele, o creştere semnificativă faţă de bugetul stabilit în decembrie 2011 pentru anul următor, care prevedea investiţii de 2.6 miliarde de euro pe an.

Pilot Autoexpert

Planul Audi pentru 2018 este de a deveni cel mai mare producător premium din lume şi de a vinde peste două milioane de automobile pe an până la acel termen. Potrivit celor de la Auto Motor und Sport, germanii de la Audi vor lansa 11 modele noi până în 2018, alături de o serie de facelift-uri, pentru a concura de la egal la egal cu BMW, actualul lider al clasamentului premium pe partea de vânzări.

Informaţiile au fost confirmate de Rupert Stadler, CEO-ul Audi. Germanii au anunțat și faptul livrării a peste 1.5 milioane de unităţi în cadrul anului curent, o premieră în istoria mărcii şi o realizare cu doi ani înaintea programului.

Comentarii