lukoil-banenr

Audi Q4 este numele noului concept pregătit de marca germană. Debutul public al modelului Q4 în versiune concept este planificat pentru Salonul Auto de la Beijing, iar surse din cadrul mărcii din Ingosltadt susţin că modelul va ajunge și în versiunea de producţie. Potrivit primelor informaţii, Q4 este răspunsul Audi la apariţia lui BMW X4 şi a lui Porsche Macan.

Pilot Autoexpert

În schiţele publicate observăm un model care pare să fie o evoluţie a lui Allroad Shooting Brake, conceptul expus de Audi la Salonul Auto de la Detroit. Acesta din urmă a stat la baza celei de-a treia generaţii a lui TT.

Audi Q4 Concept are o lungime de 4.400 milimetri şi o lăţime de 1.850 milimetri, fiind apropiat în materie de dimensiuni de versiunea de serie a lui Q3. Cel mai probabil, noul Q4 va prelua platforma tehnică a lui Q3, la fel ca în cazul modelelor X4 și X3 de la BMW.

Audi Q4 - schiţele care prezintă viitorul SUV 2

La interior, conceptul prezintă ideea de cockpit virtual de la Audi, dusă un pas mai departe şi concentrată pe patru locuri individuale. Motorizarea conceptului este hibridă plug-in, compusă dintr-o unitate cu ardere internă alimentată cu benzină (2.0 TFSI de sub capotă) şi o pereche de motoare electrice, acestea din urmă fiind alimentate de un acumulator care poate fi încărcat de la priză sau cu ajutorul propulsorului convențional.

Audi Q4 - schiţele care prezintă viitorul SUV 1

Comentarii