lukoil-banenr

Audi A5 Sportback a primit mai mult “caracter”

Pilot Autoexpert

Pentru proprietarii germanului Audi A5 Sportback, care visează la mai multă sportivitate estetică, specialiştii Caractere oferă soluţia ideală: pachetul de tuning pregătit de compania belgiană îi conferă o doză extra de caracter şi atractivitate restilatului Audi A5 Sportback.

Dintre modificările aplicate de belgieni se remarcă, în prim plan, partea frontală uşor revizuită, care iese în evidenţă datorită prizelor uriaşe de aer. Numeroase schimbări au fost operate şi la nivelul părţii spate a modelului din Ingolstadt, principalele elemente de atracţie regăsite aici fiind reprezentate de difuzorul de aer de dimensiuni generoase, accesorizat cu tips-uri cu design unic şi servit în compania unui eleron subtil pentru portbagaj.

Tunerii de la Caractere nu au trecut cu vedera şi profilul lateral, unde noua creaţie, cu numele Audi A5 Sportback, se remarcă prin pragurile laterale cu aspect dinamic, ce-i permit automobilului german să pară în mişcare chiar şi când stă pe loc. Iar pentru a crea o imagine completă, belgienii de la Caractere au completat lista de modificări şi cu noile jante în cinci spiţe, oferite cu dimensiuni de 19 – 21 inch.

Comentarii