lukoil-banenr

Audi A8 tunat

Tunerul german Hofele Design propune un pachet cu modificări pentru limuzina Audi A8 (seria D4). Acesta prevede nişte schimbări pe de-o parte pentru aspectul vizual, iar pe de altă parte pentru îmbunătăţirea performanţelor.

Pilot Autoexpert

La exterior, Audi A8 a suferit o schimbare la mutră, prin redesenarea barei de protecţie şi inserţia emblemelor SR şi Hofele în grila radiatorului. Se pot observa pragurile destul de discrete, iar în partea din spate a fost montat un eleron, iar dacă vrei, poţi să optezi şi pentru un difuzor realizat din fibră de carbon. Noul spoiler din spate le face loc celor patru ţevi de eşapament care au fost împreunate de casa de tuning. Interiorul a fost îmbrăcat în piele Alcantara colorată în două nuanţe, iar cusăturile sunt contrastante.

Noile jante pe care le propun cei de la Hofele pot avea dimensiuni cuprinse între 20 şi 22 de inci, iar acesta ar fi cam ultimul detaliu esenţial modificat pentru îmbunătăţirea aspectului vizual. Nu ştim dacă managerii companiilor vor aprecia prea mult asta, dar s-ar putea să-i încânte surplusul de putere.

Din punctul de vedere al îmbunătăţirii performanţelor, tunerul a umblat la unitatea centrală a motorului V8 de 4.2 litri pentru a-i creşte puterea de la 372 CP la 390 CP, în cazul benzinarului şi de la 350 CP la 390 CP în cazul versiunii diesel.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentIstoria Ford
Articolul următorAuto Expert TV-Peugeot HX 1