lukoil-banenr

Audi aniversează producţia a 500.000 unităţi ale modelului TT printr-o ediţie limitată

Pilot Autoexpert

Audi TTS Competition este în esenţă un pachet special de dotări pentru TTS-ul aniversar. Ca să fie cât mai special, modelul va fi oferit doar în nuanţele Nimbus Gray şi Imola Yellow, va avea jante din aliaj de 19 inch, interior îmbrăcat în piele, un set de ornamente din aluminiu şi amortizoarele cu fluid electromagnetic.

Motorizarea acestei ediţii speciale este un 2.0 TFSI de 272 CP şi 350 Nm. În compania transmisiei manuale cu şase trepte, modelul accelerează de la 0 la 100 km/h în 5.5 secunde, în timp ce S-Tronic-ul reduce 0.2 secunde din acest timp. Consumul de carburant pentru Coupe este de 7.7 litri la sută în versiunea S-Tronic, respectiv 7.9 litri la sută pentru versiunea manuală.

Referitor la itnerior, aici tapiţeria Impulse de la bordul lui TTS Competition prezintă un finisaj gri închis cu accente galbene, cele două nuanţe alese fiind asortate cu cele două nuanţe de caroserie disponibile pentru acest model. Lista de echipamente include şi un volan sport multifuncţional, blocuri optice xenon plus şi siglă ştanţată cu numărul exemplarului („1 of 500”), scopul căreia este de a creşte valoarea vehiculului respectiv.

Comentarii