lukoil-banenr

Audi vrea să înlăture orice urmă de competiţie în segmentul din care face parte noul A3 astfel că lansează versiune RS3, cea despre care s-a vorbit multă vreme în presa auto, dar care a fost ţinută în taină până acum.

Pilot Autoexpert

Sub capotă este motorul de 2.5 litri TFSI cunoscut şi pe alte modele din gama producătorului de automobile din Ingolstadt. Aici însă, unitatea turbo-aspirată dezvoltă tocmai 400 de cai putere şi 480 Nm de cuplu motor. Fiind cuplat la transmisia automată cu şapte trepte şi dublu-ambreiaj, şi cu sistemul de tracţiune integrală quattro, noul RS3-ul este practic imbatabil.

Iar pentru a pune accent pe natura sport a sedanului compact, designerii Audi au dezvoltat un pachet aerodinamic foarte agresiv, completat de jantele individuale, dar şi un sistem de evacuare cu două finale.

Maşina încă nu a fost prezentată în mod oficial, iată de ce primile imagini cu aceasta sunt de proastă calitate, însă ceva mai târziu germanii vor dezvălui maşina publicului larg astfel că vom putea vedea în detaliu sportiva.

2017-audi-rs3-sedan-2

Comentarii