lukoil-banenr

Audi Crosslane Coupe

Audi Crosslane Coupe reprezintă stilul viitoarelor modele SUV ale constructorului din Ingolstadt. Conceptul expus la Salonul Auto de la Paris este echipat şi cu un tren de propulsie hybrid plug-in. Acest tren de propulsie include un motor TFSI cu trei cilindri în linie de 1.5 litri, ajutat de două motoare electrice, care ar trebui să-i ofere lui Crosslane Coupe un consum mediu de 1.1 litri la sută şi emisii CO2 de numai 26 grame pe kilometru, având o putere totală egală cu 177 CP, ce îi asigură un sprint 0-100 km/h de 8.6 secunde.

Pilot Autoexpert

Modul 100% electric prezintă un sprint 0-100 km/h de 9.8 secunde. Viteza maximă este de 182 km/h, iar autonomia – 86 km în modul electric. Unitatea cu aredere internă livrează 130 CP şi 200 Nm. Primul motor electric al lui Audi Crosslane Coupe Concept îndeplineşte mai multe roluri – generator electric şi starter, pe când al doilea motor electric, de 116 CP şi 250 Nm, asigură propulsia efectivă a SUV-ului german.

Audi Crosslane Coupe mai aduce şi un şasiu Space Frame din mai multe materiale, care integrează aluminiu, fibră de sticlă ranforsată cu polimeri şi fibră de carbon ranforsată cu polimeri. Acestea formează o structură rigidă şi rezistentă cu o masă totală de doar 1.390 kilograme cu tot cu acumulatorii litiu-ion din dotare.

Încă nu se cunoaşte dacă va exista un model de serie al conceptului respectiv.

Comentarii