lukoil-banenr

Audi lucreaza la un TT-RS

Autoproclamat drept succesor al legendarului Quattro, recent-lansatul Audi TT-RS ascunde sub capota un fantastic propulsor turbo in cinci cilindri, capabil sa dezlantuie la apasarea pedalei de acceleratie nu mai putin de 340 CP si 450 Nm. Dar, in cazul creatiei germane, nu totul se rezuma la putere, posesorii notand si prezenta deja-celebrului sistem de tractiune integrala, respectiv a unei cutii S tronic cu dublu ambreiaj, ce promite sa schimbe viteza intr-o singura clipita.

Pilot Autoexpert

Drept urmare, noul Audi TT-RS nu are nevoie decat de 4.6 secunde pentru a atinge primii 100 km/h, fiind astfel nu doar cel mai puternic, ci si cel mai rapid TT construit vreodata – doua caracteristici care sunt pe cale sa fie livrate intr-o portie crescuta.

Mai exact, conform ultimelor zvonuri, constructorul din Ingolstadt lucreaza la o versiune Plus a super-modelului sau, ce ar putea debuta in urmatorii doi ani. O versiune Plus care urmeaza a-si incita viitorii clienti cu un PLUS de aproximativ 30 cai putere si un MINUS de… circa 60 de kilograme.

O versiune Plus care, in trecut, a transformat Audi RS6 intr-un adevarat ucigas de supercaruri. Iar asta urmeaza sa se intample si cu deja-potentul TT-RS.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLancer Evo XI
Articolul următorFerrari Celeritas Barchetta