lukoil-banenr

Compania Audi declară că primul său crossover full electric va costa pe piața germană de la 80.000 de euro, adică cu 2.000 de euro mai ieftin decât varianta diesel-hybrid a SUV-ului Q7. Comenzile pentru noul crossover deja sunt disponibile în câteva țări europene, de exemplu în Norvegia s-au înregistrat deja 3.700 de comenzi.

Pilot Autoexpert

Conform informațiilor preliminare, noul Audi e-tron va debuta la Bruxelles în vara anului 2019, iar asamblarea acestuia va începe deja în a doua jumătate a anului 2018. După prezentarea crossoverului va ieși și un coupe numit Audi e-tron Sportback.

Prototipul crossoverului pur electric marca Audi, a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva. Exemplarul de pre-producție a fost acoperit cu un camuflaj format din logotipul ”e-tron”. Reprezentanții nu au oferit informații tehnice, însă au specificat că acesta va primi un sistem de tracțiune integrală și va fi capabil să se cupleze la o stație de alimentare rapidă.

Înainte de asamblare, Audi e-tron va fi testat în condiții reale. La teste se vor folosi 250 de unități ale prototipului, care vor fi puse la încercare pe traseul din Nurburgring, în condiții extreme de de frig și căldură.

The Audi e-tron prototype in Geneva

Comentarii