lukoil-banenr

Audi pregateste Q6, Q8, R6, S2, S9, RS8 si RS1

In prim plan sunt SUV-urile Audi Q6 si Q8, care se vor pozitiona sub Q7, respectiv deasupra acestuia. Acestea ar putea fi privite ca versiunile coupe ale modelelor Q5 si Q7, iar S9 s-ar putea transforma in noua nava amirala de inalta performanta a gamei producatorului auto.

Pilot Autoexpert

Totodata, casa auto din Ingolstadt a rezervat denumirile “E-diesel”, “E-gasoline” si “gasoline-e”, care sugereaza posibilitatea unor versiuni hibride, care vor avea in sistem motoare diesel si pe benzina.

De cealalta parte, R6 ar putea fi noua sportiva cu motor amplasat central, ce va fi pozitionata sub Audi R8. Daca aceasta ipoteza a tot fost vehiculata in ultima perioada, inca nu este foarte sigur ce fel de masina va desemna sigla RS8. Ar putea fi vorba de o versiune supersportiva a modelului R8 sau de cea mai puternica versiunea a lui A8, rival pentru Mercedes S-Klasse AMG.

Audi RS1 ar putea fi modelul de serie al conceptului A1 Clubsport Quattro. Producatorul auto a mai inregistrat acronimul S2, care ar putea desemna viitoarea generatie A2, ce a fost prefigurata de A2 Concept, expus la Frankfurt anul prezut.

Comentarii