lukoil-banenr

După ce ne-au excitat imaginaţia cu câteva schiţe aruncate în 3D, germanii de la Audi au prezentat la Los Angeles Auto Show noul concept care prefigurează viitorul Audi A9.

FLYONE

Audi-Prologue-Concept-9_resize

diselok

Prologue Concept este un coupe cu două portiere de 5,1 m lungime și o lăţime de 1,95 m. Dimensiunile impunătoare ne vorbesc despre faptul că Audi îl vede drept concurent pe noul S-Class Coupe de la Mercedes. Dovadă este şi ampatamentul mare de 2,94 m care vine să ofere un confort sporit celor aflaţi în maşină.

Audi-Prologue-Concept-10_resize

Pe noul concept, germanii au implimentat tot ce au mai bun din punct de vedere al tehnologiilor. Astfel, blocurile optice au matrice de laser iar sub capotă se află motorul de 4 litri volum, un V8 preluat de la Audi RS 6. În cazul conceptului, acesta livrează tocmai 605 CP şi are un cuplu de 705 NM, resurse care îi permit coupeului să accelereze pînă la prima 100 km în doar 3,7 seunde! Performanţele de invidiat sunt asigurate şi de masa redusă a maşinii – 1980 kg. şi care îi permite un concum mediu de 8,6 l/km parcurşi. Despre viteza maximă nimic nu s-a comunicat dar cert este un lucru, ea va fi limitată la 250 km/h. Tracţiunea integrală, este şi ea prezentă, în mod evident, că doar e un Audi!

Şeful departamentului de design al constructorului german, Marc Lichte, a declarat că noul concept prefigurează noua linie de design ale viitoarelor modele Audi. Cert este un lucru, maşina arată foarte bine şi dispune de toate ingredientele necesare unei lupte acerbe cu S-Class Coupe!

Audi-Prologue-Concept-11_resize

Audi-Prologue-Concept-13_resize

Audi-Prologue-Concept-1_resize

Audi-Prologue-Concept-2_resize

Audi-Prologue-Concept-3_resize

Audi-Prologue-Concept-4_resize

Audi-Prologue-Concept-5_resize

Audi-Prologue-Concept-6_resize

Audi-Prologue-Concept-7_resize

Comentarii