lukoil-banenr

Germanii de la Audi au declarat că noul crossover compact de oraș va fi lansat abia în 2016 în cadrul unui salon auto internațional. 

Chiar dacă au fost lansate mai multe zvonuri și tot genul de preview-uri, producătorul anunță că până la un model de serie mai e cale lungă. Nu se știe nici dacă mașina va fi construită pe platformă PQ25 sau va fi una absolut nouă. Cert este un lucru, Audi Q1 va fi lansat!

Se presupune că noul Q1 va fi oferit în compania a cinci propulsoare, dintre care trei benzinare de 1,4 l volum și 150 CP, unul de 1,8 litri și 180 CP și un propulsor de 2.0 litri și 240 CP! Gama diesel va reprezentată de un motor de 2.0 litri volum de lucru de 150 și 184 CP. Mai mult, noul crossover va primi și o versiune RS propulsată de un motor pe benzină de 2.0 litri volum și 300 CP!

Noul Q1 face parte din programul de dezvoltare al companiei pe care germanii mizează foarte mult. Exteriorul mașinii poate fi asemănător cu cel al concept-ului Crosslane Coupe prezentat în toamna anului 2012 la Paris.

Comentarii