lukoil-banenr

Audi Q5 cu facelift, surprins cu garda jos

Lansat în 2009, Q5 s-a integrat bine pe piața crossoverelor. Acum, la 3 ani de la apariție, primește câteva modificări. Dacă ar fi să punem și poza actualului Q5 și să te provocăm să ne zici diferențele, ai vedea că schimbările sunt minore.

Pilot Autoexpert

Pe baza pozelor putem să observăm, în față, o grilă a proiectoarelor modificată, o bară nouă și o grilă centrală restilizată. Având șase colțuri, grila centrală i se alătură celei de pe noul A3, dezvelit luna aceasta la Geneva. Farurile suferă și ele modificări, primind ultimul tip de LED-uri, marca Audi. În spate, în afară de bară și spoiler nu putem observa lucruri noi.

Sub capotă se preconizează că nu vor fi modificări. Adică vom avea motoare de 2 litri, pe benzină sau motorină și un V6 mai mare, de 3 litri, pe benzină. Se așteptă și o variantă S, Q5 S urmând să aibă un motor supraalimentat de 3 litri, V6, cu 333 CP și 440 Nm.

Așadar, având schimbări ce țin mai mult de finețe, Q5 preia din influențele noilor modele. Faceliftul lui Audi Q5 ar putea fi prezentat în septembrie, la Salonul de la Paris, livrările urmând să se facă începând cu 2013.

Comentarii