lukoil-banenr

În ciuda eforturilor constructorului de automobile din Ingolstadt, de a produce un SUV graţios, modern şi luxos, pentru mine noul Q7 oricum rămâne o cadă pe roţi, cu dotări de ultima generaţie. Aici mă refer mai mult la design şi nu pun la îndoială capacităţile maşinii, performanţele, confortul sau tehnologiile cu care este echipată. Însă din punct de vedere estetic, cea de-a doua generaţie a lui Q7 este lipsită de apel. 

Pilot Autoexpert

Pentru a redresa puţin situaţia, producătorul german a apelat la maieştrii diviziei Audi Exclusive, iar cei din urmă şi-au prezentat de curând soluţia. Designerii au propus o serie de modificări cosmetice, rolul cărora este de a scoate în evidenţă SUV-ul, adăugându-i un strop de rafinament. Astfel noul Q7 a primit o nuanţă de vopsea de exterior Nardo Grey, asortată cu elemente finisate în negru lucios, cum ar fi grila radiatorului, difuzorul frontal, dar şi grilajele de pe plafon. Mici accente de negru şi-au făcut apariţia şi pe portiere, continuând astfel contrastul de culori.

După care s-a trecut şi la interior. Habitaclul a fost retapiţat cu piele într-o gamă bi-coloră, Valcona, predominantă în nuanţa de bej, alterată de negru şi care intră în contrast cu lemnul şi inserţiile din aluminiu polişat.  Pe final, sunt adăugat inscripţiile Audi Exclusive, care încheie lista de bunătăţuri oferite contra cost.

wcf-audi-exclusive-q7-audi-exclusive-q7 (1)

wcf-audi-exclusive-q7-audi-exclusive-q7 (2)

wcf-audi-exclusive-q7-audi-exclusive-q7 (3)

T

Comentarii