lukoil-banenr

Audi R8 este Toxique

Toxique. Acesta este numele pachetului de tuning pe care îl oferă germanii de la TC Concepts pentru Audi R8. Dacă eşti dispus să plăteşti 16.800 de Euro, vei primi mai multe acareturi din fibră de carbon pură. Dacă eşti mai ataşat de bugetul tău decât de puritatea fibrei de carbon, pentru 9.800 de Euro vei primi pachetul realizat dintr-o combinaţie de fibră de sticlă şi carbon.

Pilot Autoexpert

Ce include mai exact pachetul „Toxique”? În primul rând, dacă vei privi maşina frontal, vei observa că are o mutră care arată altfel în comparaţie cu un model standard, deoarece TC Concepts a modificat bara de protecţie. Plimbă-ţi privirea pe lateral şi vei vedea că maşina s-a umflat puţin în aripi, a primit praguri noi şi capace din carbon pentru oglinzi. În plus, tunerul a adăugat un set de jante care au dimensiuni de 20 de inci şi arcuri noi pentru suspensii de la H&R.

În spate, opţional, Audi R8 poate să fie echipat cu un eleron de la TC Concepts. Standard, în pachetul cu modificări se află difuzorul obscen din care ies la vedere cele două ţevi de eşapament, realizate din oţel inoxidabil, ca întregul sistem de evacuare.

Dincolo de portiere vei fi asaltat de un interior care a fost la rândul lui bombardat cu fibră de carbon. Printre alte elemente care au fost victime, se află volanul, consola centrală şi panourile portierelor. Totuşi, cei de la TC Concepts au uitat ceva: să pună un semn de avertizare pentru radiaţii pe acolo pe undeva.

Comentarii