lukoil-banenr

Audi R8 V10 preparat de Racing One

După ce în urmă cu mai multe zile ai citit aici despre un Audi R8 V10 modificat de casa de tuning germană XXX Performance, acum alți nemți propun o serie de îmbunătățiri pentru modelul sportiv. Racing One a prezentat acest R8 V10 înverzit, special pentru promovarea companiei. Pe lângă nuanța nouă a caroseriei, exteriorul se diferențiază de o versiune standard printr-un kit aerodinamic și câteva abțibilduri.

Pilot Autoexpert

Interiorul a rămas aproape neschimbat, dar sunt câteva excepții. Ne referim aici la scaunele sportive dotate cu centuri de siguranță cu prindere în șase puncte, la suportul special pentru cască și la adăugarea unui extinctor în stilul mașinilor de competiție.

Din punct de vedere tehnic, după o intervenție la unitatea centrală a motorului, puterea a crescut de la 525 CP la 610 CP. Sistemul de evacuare standard a fost înlocuit cu unul provenit de la Akrapovic. Suspensiile și sistemul de frânare au fost de asemenea înlocuite cu unele mai performante. Având în vedere faptul că mașina va fi folosită pe circuit și la diverse evenimente, cei de la Racing One au montat un dispozitiv pentru înregistrarea unor date care vor fi prelucrate ulterior și două camere de filmat.

Costul modificărilor efectuate de Racing One a fost de 26.000 de Euro.

Comentarii