lukoil-banenr

National Highway Traffic Safety Administration, sau prescurtat NHTSA, este îngerul păzitor al tuturor şoferilor din SUA şi cel mai mare inamic pentru producătorii de automobile din toată lumea. Asta deoarece, inginerii de aici se află în permanentă căutare a problemelor legate de siguranţa automobilelor noi.

Pilot Autoexpert

Şi nici noul Audi Q7 nu a fost trecut cu vederea. În urma unor teste individuale, specialiştii americani au ajuns la concluzia că airbag-urile ar putea crea probleme grave pasagerilor maşinii din motiv că puterea de explozie a acestora este prea puternică, respectiv şi impactul asupra coprului este mult mai mare. Atât problema cât şi soluţia se ascunde în modulele de control ale airbag-urilor, ce necesită a fi resoftate.

În acest sens, conducerea Volkswagen Group of America a rechemat în service circa 14.535 de automobile pentru remedierea problemei.

Cumpărătorii din SUA au la dispoziţie o singură versiune a lui Q7 echipată cu motorizarea de 3.0 litri pe benzină, TFSI, ce dezvoltă în jur de 333 de cai putere, iar preţul de start al crossoverului începe de la 54.800 de dolari.

Comentarii