lukoil-banenr

Cu ocazia sărbătorii a 20 de ani de la debutul primului său model de performanţă, celebrul RS2, Audi lansează o ediţie specială, bazată pe actualul RS4 Avant. Versiunea se numeşte RS4 Avant Nogaro şi vine să recreeze detaliile estetice ale vechiului model, inclusiv vopseaua caroseriei.

Pilot Autoexpert

De la vopsea vine şi numele ediţiei speciale, nuanţa de albastru cu efect perlat fiind numită Nogaro. În contrast cu albastrul puternic, RS4 Avant vine cu un contur negru lucios pentru suprafaţa vitrată şi cu o grilă frontală în aceeaşi culoare. Barele de amarare de pe acoperiş au fost vopsite şi ele în negru, un negru mat de această dată.

Audi RS4 Avant Nogaro1

Look-ul general este completat de jante de 20 de inch, din aliaj, încălţate cu pneuri 265/30. În spatele lor stau etrieri vopsiţi în culoarea roşie şi discuri din carbon ceramic.

Interiorul adoptă aceeaşi temă de culoare, folosind nuanţe de albastru Nogaru şi negru. Nu lipseşte Alcantara, pielea Valcona, inserţiile din fibră de carbon şi logo-ul special pe mânerul schimbătorului şi praguri.

La capitolul tehnic, Audi păstrează motorul V8 aspirat, de 4.2 litri al versiunii standard RS4 Avant. Unitatea garantează 450 de cai putere şi un cuplu motor de 430 Nm. Resursele sunt transmise prin intermediul unei cutii S-tronic, cu dublu ambreiaj şi şapte rapoarte, către sistemul de tracţiune integrală quattro. Ansamblul permite o acceleraţie de la 0 la 100 de km/h în 4.7 secunde şi o viteză maximă de 280 km/h.

Preţul noului Audi RS4 Avant Nogaro pentru piaţa din Germania este fixat la 87.300 de euro, vânzările fiind așteptate să demareze în vara lui 2014.

Audi RS4 Avant Nogaro3

Audi RS4 Avant Nogaro4

Audi RS4 Avant Nogaro6

Audi RS4 Avant Nogaro2

Comentarii