lukoil-banenr

Audi RS5 Cabrio

La mijlocul acestei săptămâni, în data de 6 septembrie, Audi pregăteşte o surpriză importantă pentru fanii săi. În cadrul unui eveniment transmis în direct pe internet, Audi va ridica plapuma de pe noul RS5 Cabriolet, declinarea cu acoperiş rabatabil a coupe-ului de performanţă.

Pilot Autoexpert

Va fi a treia variantă de caroserie cu indicativul RS din gama modelului de clasă medie, alături de RS4 Avant şi RS5 Coupe. Derivatul cu acoperiş din pânză, detaliu confirmat deja de fotografiile şpion şi de versiunea mai cuminte A5 Cabrio, va fi capabil de performanţe impresionante, sub capotă urmând să se ascundă acelaşi motor V8 regăsit în prezent şi pe versiunea coupe.

Este vorba despre o unitate de 4.2 litri, capabilă să livreze 450 de cai şi 430 de Nm. Resursele vor fi exploatate cu ajutorul unei transmisii cu dublu ambreiaj S-Tronic. Nu va lipsi nici tracţiunea integrală quattro, o trăsătură comună pentru modelele din Ingolstadt cu indicativul RS.

Noul RS5 Cabrio va putea fi admirat pe viu la standul Audi din cadrul Salonului Auto de la Paris, programat pentru finele lunii septembrie.

Comentarii