lukoil-banenr

Audi RS5 isi face aparitia in noi imagini oficiale

Stilat, rafinat si dotat cu nu mai putin de 450 cai putere, Audi RS5 poate fi considerat cu mare usurinta unul dintre cele mai atragatoare coupe-uri ale secolului XXI. Acest sentiment se amplifica insa datorita transformarii subtile pe care modelul german a suferit-o la finele anului trecut.

Pilot Autoexpert

Un nou set de faruri, o grila mai impunatoare ca niciodata si o parte spate usor-redesenata. Pe scurt, acestea sunt principalele modificari pe care automobilul din Ingolstadt le aduce odata cu faceliftul suferit. Modificari subtile, insa de efect – o caracteristica ce se regaseste si la nivelul interiorului, acolo unde versiunea imbunatatita a impresionantului Audi RS5 Coupe se bucura de prezenta unor detalii absolut speciale.

De asemenea, cu adevarat atragator poate fi considerat si pachetul tehnic, modelul german de performanta ascunzand de ochii curiosilor un propulsor cu opt cilindri in V si o capacitate de 4.2 litri. Odata dezlantuit, V8-ul FSI pune la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 450 cai putere, 430 Newton-Metri si un delicios 8.250 rotatii per minut. Dar stai, acestea nu sunt singurele cifre capabile sa te unga pe suflet. NU!

Inzestrat cu deja-celebrul sistem de tractiune integrala quattro, plus transmisia inteligenta S tronic cu sapte trepte si dublu-ambreiaj, noul Audi RS5 Coupe nu are nevoie decat de 4.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Asa cum probabil intuiai deja, viteza maxima este limitata la 250 km/h, insa pragul poate creste pana la 280 kilometri pe ora. Suna bine, nu-i asa? Si inca nu am mentionat nimic de consumul de carburant, care se inregistreaza in jurul valorii de 10.5 litri la 100 kilometri!

Indeajuns insa cu vorbaraia. Ar fi cazul sa aruncam o privire si asupra superbei galerii foto. In plus, avem si o alta surpriza pentru cei care nu se pot satura de ultima versiune a coupe-ului de inalta performanta din Ingolstadt. Exact, ai ghicit, un filmulet lung de 10 (zece!) minute!

Comentarii