lukoil-banenr

Audi RS6 Avant Plus va beneficia de mai multă putere

Germanii de la Audi plănuiesc o gamă de modele superioare actualelor RS.

Pilot Autoexpert

Într-un interviu acordat publicaţiei britanice Car Magazine, Stephan Reil, directorul Audi Quattro, a declarat că va debuta în viitorul apropiat o versiunea nouă pentru actualul RS6 Avant, recent lansat pe piaţă. Aceasta se va numi RS6 Avant Plus şi va ajuta la conturarea unei noi game de modele de performanţă, unde se mai află deja reprezentanţi ca Audi TT-RS Plus şi Audi R8 Plus.

Din primele informaţii, inginerii din Ingolstadt au reuşit deja să stoarcă 608 cai putere din unitatea cu opt cilindri, ce ar fi cu aproximativ 50 de cai putere mai mult decât are actualul RS Avant.

Stephan Reil a dat asigurări că noul RS6 Avant Plus nu va fi vândut ca o ediţie specială. De asemenea, nici producţia sa nu va fi limitată la un număr redus de exemplare.

Reil a confirmat şi lansarea altor produse Plus în viitorul apropiat. Pentru a fi demni de un asemenea logo, reprezentanţii vor avea, pe lângă puterea generoasă, şi o masă totală mai mică, după ce vor fi supuşi unui program strict de reducere a kilogramelor. Ca exemplu, actualul Audi R8 Plus beneficiază de o masă totală mai mică cu 50 de kilograme decât versiunile standard.

Comentarii