lukoil-banenr

Audi publică primile imagini video cu cele mai noi modele RS6 şi RS7 în versiunile Performance Edition. Videoclipul dinamic ne prezintă în mici detalii, cum arată cele mai fioroase maşini de serie produse de constructorul auto de la Ingolstadt.

Pilot Autoexpert

Nu ai putea spune că RS6 sau RS7 au dus vreodată lipsă de cai putere, mai ales că sub capota acestora se regăseşte un V8 de 4.0 litri, turbo-aspirat care pune pe roţile sistemului de tracţiune integrală, peste 500 de cai putere. Însă, inginerii germani, au găsit de cuviinţă să îşi umilească adversarii lansând acum versiunile de top Performance. Puterea totală a acestora ajunge la aproximativ 605 cai putere, iar graţie noii transmisii cu opt rapoarte, tipul de acceleraţie a fost scurtat până la 3.7 secunde necesare pentru un sprint de la zero la prima sută la oră!

Audi a preferat să nu dea pe faţă schimbările făcute aşa că a păstrat exteriorul practic intact, cu excepţia jantelor de 21 de inch care lasă la vedere discurile de frâne ceramice imense.

Comentarii