lukoil-banenr

Audi RS6 este un model de performanță și unul dintre cele mai puternice breakuri din lume dar se pare că cei de la ABT Sportsline nu cred că este suficientă puterea modelului de serie. Motiv din care au pregătit un kit de performanță capabil să ridice puterea motorului pînă la 730 CP.

FLYONE

Versiunea de serie a breakului din Ingolstadt dezvoltă 560 CP. Cu această herghelie, mașina reușește un sprint de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde! Viteza maxină este limitată electronic la valoarea de 250 km/h. Tunerul german ABT Sportsline zice că acest break merită mult mai mult și vin cu un kit de performanță care oferă un plus de 170 CP,pentru un total de 730 cai putere și un cuplu motor de 920 Nm. În acest caz, performanțele sunt demne de un super car, sprintul 0-100 km/h este realizat în 3,3 secunde iar viteza maximă ajunge la 320 km/h!

diselok

Tunerul însă nu se limitează doar la performanţe şi pună la bătaie un kit exterior numit R Pack care conferă mașinii mai multă agresivitate. Prețul acestuia este de 59,900 euro! În cazul în care optezi pentru ambele kit-uri, cel de performanță și aerodinamic, prețul se va ridica pînă la … fiți atenți – 187,250 euro! Practic echivalent-ul a două mașini de serie!

Comentarii