lukoil-banenr

Pentru cei cărora nu le este suficientă puterea demenţialului Audi RS6 Avant de serie, compania de tuning Vilner vine în întâmpinare cu un kit de performanţă!

FLYONE

Vilner-Audi-RS6-1_resize

diselok

Graţie intervenţiilor inginerilor, puterea V8-ului twin-turbo de 560 cai putere şi 700 Nm se ridică acum la aproximativ 700 cp iar cuplul maxim la 889 Nm! Nu ne vom reţine prea mult la acest capitol pentru că e clar, se merită din plin să dai toţi banii din casă pentru a avea propria rachetă de garaj.

În ce priveşte schimbările aplicate exteriorului, germanii au declarat că mașşna de serie arată suficient de bine pentru ai aplica careva retuşuri iată de ce, atelierul Vilner s-a limitat doar la mici modificări ale interiorului. Astfel, toate elementele din plastic au fost acoperite cu o substanţă de cauciuc menită să-i confere celui care le atinge o senzaţie mai plăcută.

În plus, au fost schimbate centurile de siguranţă cu unele sport de culoare albastră iar plafonul şi oglinda retrovizoare au fost îmbrăcate în piele alcantara. Preţurile noului kit de performanţe încă nu au fost afişate.

Vilner-Audi-RS6-2_resize

Vilner-Audi-RS6-3_resize

Vilner-Audi-RS6-4_resize

Vilner-Audi-RS6-5_resize Vilner-Audi-RS6-6_resize

Vilner-Audi-RS6-7_resize

Comentarii