lukoil-banenr

Audi RS7 inspirat din Audi Quattro S1

Audi a prezentat sedanul sportiv RS7 Sportback în urmă cu doar câteva zile la Salonul Auto Detroit 2013, iar un fotograf, pe numele său Frederic Louis, a creat deja un concept bazat pe noul model al germanilor, care nu este altceva decât un tribut adus maşinii de raliuri de grupa B din anii ’80 Audi Quattro S1.

Pilot Autoexpert

Imaginile lui Louis au apărut pe site-ul autofans.be, unde ideea maşinii este descrisă astfel: „Monte Carlo. Tour de Corse. Anii ’80. Compresoare mecanice şi turbocompresoare. Spectatori numeroşi, situaţii periculoase şi cele mai puternice boliduri de raliuri din istorie. Regretabil, dar grupa B nu mai există, însă, din fericire, ea nu a fost uitată. Fotograful nostru Frederic a fost inspirat imediat când a văzut imaginile oficiale cu Audi RS7 şi a făcut acest RS7 Group B Tribute”.

Frederic Louis a modificat în Photoshop câteva dintre imaginile oficiale cu Audi RS7. El a adăugat culorile, abţibildurile şi luminile necesare pentru a face din sedanul de secol XXI un tribut potrivit unei legende de raliuri din anii ’80.

Audi Quattro S1

Bolidul de raliuri Audi Quattro S1 are sub capotă un motor de doar 2,1 litri, dar care e ajutat de un turbocompresor imens să dezvolte nu mai puţin de 470 CP.

Noul Audi RS7 Sportback are, în schimb, un V8 bi-turbo TFSI de 4,0 litri care dezvoltă 560 CP şi 700 Nm.

Comentarii