lukoil-banenr

Audi S 1 de la Senner

Pilot Autoexpert

 

Tunerul Senner propune un program interesant de upgrade-uri tehnice pentru micul Audi A1. Poate fi tentant pentru cei care nu mai au rabdare pana la aparitia celui mai puternic S1.

Pentru inceput, Senner se ocupa de puterea motorului 1.6 TDI, care, gratie resoftarii, ajunge de la 105 CP pana la nu mai putin de 140 CP, cuplul maxim crescand si el de la 250 Nm la 310 Nm. Totul pentru un pret nu tocmai mic, de 899 euro.
Upgrade-ul de putere este insotit si de modificari la nivel tehnic. Suspensia este de origine KW, fiind reglabila, iar garda la sol mai scazuta evidentiaza cum nu se poate mai bine jantele de 18″ Barracuda Voltec T6, finisate in doua nuante, Real-Chrome sau Black-Chrome
Pretul acestora porneste de la 1.600 euro, in functie de pneurile utilizate – in acest caz, este vorba despre pneuri performante Hankook S1 Evo, de 225/35 R 18. Nu lipseste o evacuare sport, din inox, cu diametrul iesirilor de 90 mm (parca pentru a le face in ciuda ecologistilor), al carei pret este de 899 euro.
Interiorul poate fi modificat in functie de preferintele clientilor, mergand de la o tapiterie de piele speciala pana la insertii din carbon.

Comentarii