lukoil-banenr

Noua generaţie a SUV-ului de succes din Ingolstadt, Audi Q7, a debutat oficial în luna ianuarie, însă publicul european a reuşit să îl cunoască abia trei luni mai târziu, în cadrul Salonului Auto de la Geneva desfăşurat la începutul lunii martie a lui 2015. Iată că acum, Q7 revine într-un spot publicitar care te invită să îl cunoşti mai îndeaproape. 

Pilot Autoexpert

Construit pe platforma MLB 2, comună cu Porsche Cayenne şi Volkswagen Touareg, suv-ul de top al celor de la Audi a reuşit să slăbească cu până la 325 de kilograme. Astfel în versiunea entry-level, care apropo începe cu un preţ de start de 60.900 de euro şi vine dotată cu un propulsor de 3.0 litri TDI, cântăreşte numai 1.995 de kilograme.

Lista opţionalelor variază de la faruri cu xenon, LED sau matrix LEX şi continuă cu sistemul multimedia MMI de ultimă generaţie, sistem de infotainment pentru pasagerii banchetei spate, sistem audio Bang & Olufsen Advanced Audio System cu sunet 3D şi aproximativ 2kW putere extraşi din 23 de difuzoare!

Motorizarea V6 diesel, oferită standard, dezvoltă 272 de cai putere şi 600 Nm de cuplu motor, iar dacă optaţi pentru unitatea pe benzină de 3.0 litri TFSI veţi avea la dispoziţie nu mai puţin de 333 de cai putere şi 440 Nm. Spre surpriza noastră, în unele ţări, noul Q7 va putea fi oferit şi în compania unui motor de 2.0 litri pe benzină ce produce 252 de CP şi 370 Nm.

Comentarii