lukoil-banenr

Cea de a treia generaţie a coupeului din Ingolstadt, Audi TT, a ajuns pe mâinile specialiştilor de la Euro NCAP. Cât de bine s-a comportat acesta şi de ce a punctat un scor de numai 4 stele aflaţi în cele ce urmează!

Pilot Autoexpert

Ei bine explicaţia este una mult mai simplă decât v-aţi imagina. În urmă cu ceva timp, conducerea biroului Euro NCAP a decis introducerea a noi standarde şi protocoale în ce priveşte siguranţa maşinilor. Astfel unele sisteme de siguranţă, în premieră prezentate pe unele modele, au ajuns să fie considerate a fi obligatorii pentru anul 2015!

audi-tt-crash-test-frontale-full

Mai mult de atât, au fost „inventate” noi tipuri de teste de impact printre care şi cel în care un manechin de gen feminin dar şi unul „copil” sunt aşezaţi pe bancheta spate. Până şi manechinii au fost înlocuiţi cu un model mai nou, de precizie înaltă.

Aşadar, chiar dacă noul Audi TT Coupe este construit după cele mai moderne tehnologii şi standarde, acesta s-a ales cu numai 4 stele la testele Euro NCAP iar cauza principală este lipsa sistemului de frânare automată!

Comentarii