lukoil-banenr

Imaginile oficiale ale unor modele au ajuns pe internet fără voia producătorilor, prezentările oficiale ale acestora urmând să aibă loc în maxim 24 de ore de la momentul publicării imaginilor respective. Printre premierele de la Geneva deconspirate pe internet se numără Audi TT, Jeep Renegade și Toyota Aygo.

Pilot Autoexpert

La fel ca în fiecare an, în seara ce precede prima zi de presă a Salonului Auto de la Geneva, nemţii de la Grupul Volkswagen vor organiza un eveniment special în care-şi vor prezenta premierele. Noua generaţie a lui TT va fi dezvăluită oficial în cadrul evenimentului respectiv.

Jeep Renegade

Americanii de la Jeep vor lansa un SUV de segment la Salonul Auto de la Geneva. Modelul se va numi Renegade şi va fi construit în Italia, la fabrica Mirafiori a Grupului Fiat. Potrivit americanilor de la Jalopnik.com, debutul comercial al lui Renegade va avea loc în vara anului curent şi modelul va fi oferit şi într-o versiune cu tracţiune integrală.

Toyota Aygo

Toyota Aygo se evidențază prin cel mai expresiv design din grupul pe care-l formează cu Citroen C1 şi Peugeot 108, fiind caraterizat de „X”-ul amplasat pe partea frontală, deasupra căruia tronează sigla Toyota. Respectiva literă uneşte blocurile optice, proiectoarele, masca frontală luminile de zi şi oglinzile într-o formă nouă pentru marca japoneză.

Pentru a vedea mai multe imagini cu aceste modele, precum și cu alte modele programate să debuteze la Geneva, rămâneți și în continuare alături de AutoExpert.

Comentarii