lukoil-banenr

Germanii de la Audi vor prezenta un nou concept. Se va numi Prologue Avant și va fi prezentat publicului în cadrul salonului auto elvețian din această primăvară.

FLYONE

După succesul pe care l-a avut conceptul Prologue Coupe, cei de la Audi au hotărât să mai surprindă o dată lumea auto cu un nou model. De această dată este vorba de conceptul Prologue Avant, versiunea break a conceptului Prologue care vine să previzualizeze viitoarele modele avant ale producătorului german.

diselok

audi-prologue-avant-concept-1

Şi dacă coupe-ul avea dimensiuni mai mici faţă de modelul vârf de gamă A8, atunci Prologue Avant se va impune cu o lungime mai mare de cinci m și o lățime de 1,95 m. Se presupune că sub capotă se va regăsi unitatea în opt cilindri în V, cu un volum de 4.0 litri şi care dezvoltă 605 CP și 750 Nm. Motorul va fi agregat la o cutie de viteze automată etajată în 8 rapoarte care va livra toată puterea sistemului de tracțiune integrală.

Deși producătorul nu a publicat încă imaginile oficiale cu noul concept, se știe că grila frontală va fi trapezoidală iar farurile vor dispune de tehnologia ”Matrix”. Se presupune că, concept-ul Prologue Avant va concura cu noul Mercedes-Benz CLS Shooting Brake dar și va dicta linia de design ale viitoarelor Audi A și A6 Avant.

Nu ne rămâne decât să mai aşteptăm căteva zile pînă la deschiderea salonului elvețian de unde AutoExpert va prezenta imagini live cu noul concept.

audi-prologue-avant-concept-2

audi-prologue-avant-concept-3

audi-prologue-avant-concept-4

audi-prologue-avant-concept-5

Comentarii