lukoil-banenr

Conceptul Audi Prologue Avant, prezentat la Salonul Auto de la Geneva a fost un adevărat hit, fapt care a demonstrat germanilor că se află pe calea cea dreaptă! Break-ul de peste cinci metri lungime va putea împrumuta o serie de trăsături de design viitorului model Audi A6, iar drept confirmare, constructorul din Ingolstadt a decis să prezinte şi o versiune Allroad a acestuia. 

Pilot Autoexpert

Noul concept Audi Prologue Allroad va fi prezentat la Salonul Auto de la Shanghai în mai puţin de o lună şi după cum vă spuneam, are rolul de a previzualiza viitorul model Audi A6 Allroad. Acest lucru ne confirmă încă o dată faptul că munca designerilor nu a fost în van, iar conceptul Prologue îşi va găsi continuitatea în modelele de serie.

Deocamdată nu avem prea multe detalii despre noul Prologue Allroad, însă se cunoaşte faptul că acesta va fi asemănător conceptului prezentat anterior, doar că va beneficia de o gardă la sol mai mare şi extra-dotări care să îi confere un look mai off-road. Se aşteaptă mici schimbări şi la interior, care va fi executat într-un stil mai brutal.

 

 

Comentarii