lukoil-banenr

Audi vrea să construiască modele care să nu mai semene între ele

După ce a fost criticat îndelung pentru designul modelelor sale, extrem de similar în toate segmentele în care activează, Audi a decis să ia atitudine. Constructorul din Ingolstadt plănuieşte trasarea unor diferenţe mai mari între modelele sale, designul urmând să fie influenţat de capacităţile tehnice ale modelului.

Pilot Autoexpert

Germanii vor încerca chiar să ofere o coeziune între designul exterior şi interior. Aceasta va trebuie să fie atât de mare încât modelele să poată fi recunoscute numai după aspectul habitaclului.

Renaşterea estetică va fi condusă de Wolfgang Egger, actualul şef de design Audi, care este de părere că: ”Doar atunci când designul şi tehnologia se împletesc perfect, automobilul poate reprezenta ceva pentru Audi. De aceea, pe viitor, tehnologia nu va mai fi înglobată, ci mai probabil expusă”.

Pentru a asigura o şi mai mare coeziune între oamenii săi de creaţie, Egger a inaugurat deja un centru de design în Munchen, Germania, studiou unde vor lucra în permanenţă reprezentanţii celor trei departamente principale: design interior, design exterior şi echipare interioară. Scopul lor va fi acela de a oferi un produs complet.

Comentarii