lukoil-banenr

În 2013, la Salonul Auto Frankfurt 2013, germanii de la Opel impresionau publicul cu al lor concept Monza, despre care spuneau că prefigurează elemente ale noii identităţi de marcă pe care o va inaugura viitoarea generaţie Opel Astra.

Pilot Autoexpert

În prezent, potrivit jurnaliștilor de la Autocar, oficialii General Motors vor să grăbească împingerea mărcii Opel spre segmentul premium, aşa încât viitoarea Astra, care ar trebui să iasă pe piaţă în cursul anului 2016, va miza pe un design sofisticat, pe o calitate de execuţie mult mai bună şi pe tehnologii de ultimă oră.

Privind atent schițele realizate de Autocar, putem vedea că de la conceptul Monza vor fi preluate, într-o formă mai mult sau mai puţin modificată, grila, forma farurilor şi imensele guri de aerisire laterale din spoilerul frontal. În spate, viitoarea Astra va fi pusă în evidenţă prin ornamentele cromate, care se vor continua din partea superioară a portierelor până la stopuri, în timp ce forma bombată a spatelui îi va conferi maşinii un puternic aer de impozanţă.

La nivelul motorizărilor, noua Astra va oferi în gamă şi un motor pe benzină în trei cilindri, dotat cu turbocompresor, conform trendului downsizing.

Ce se va materializa și ce nu din cele menționate mai sus aflăm după 2 ani, timpul când își va face apariția noua generație Opel Astra.

opel-astra-new-2

Comentarii