lukoil-banenr

Distracția i-a costat scump pe unii pasionați de automobile din București, România. Asta, după ce polițiștii i-au luat prin surprindere și au împărțit amenzi cu nemiluita.

Pilot Autoexpert

Portalul știrileprotv.ro, informează că Poliţiştii de la Brigada Rutieră au vânat în ultimele două nopţi şoferii care obişnuiesc se facă drifturi pe stradă sau în parcările unor mari centre comerciale din Capitală. Astfel au fost depistați și amendați aproape 130 şoferi.

Majoritatea dintre ei au fost găsiţi cu maşini tunate ilegal (de menționat că legea nu prevede modificări legale). Autoturismele fie aveau defecţiuni la sistemul de avacuare a noxelor, adică un sistem de eșapament sport, fie aveau modificări neomologate, extrem de periculoase, filtre de aer sport. Poliţiştii au ridicat nouă permise de conducere şi 39 de certificate de înmatriculare!

Este doar începutul, spun autorităţile, care vor continua raziile. Aceştia spun că au de-a face cu un adevărat fenomen al curselor şi al drifturilor ilegale în Bucureşti.

Acum o jumătate de an, în parcarea unui centru comecial din Băneasa, au fost trase focuri de armă la o oră de vârf pentru că un şofer, fără permis, care făcea drituri, nu a vrut să oprească la semnalele poliţiştilor.

 

Comentarii