lukoil-banenr

Începând cu luna aprilie a lui 2015, AutoSpace SRL este unicul importator autorizat Mitsubishi Motors în Moldova. Iată că după 18 ani de prezenţă pe piaţa auto, AutoSpace vine să ofere servicii de vânzare şi post-vânzare a întregii game de automobile Mitsubishi. La dispoziţia clienţilor stă o echipă de profesionişti, cu programe susţinute de training, care deţin certificate Mitsubishi Motors.

Pilot Autoexpert

517711.1-lg

Gama de automobile disponibile cuprinde modelele Lancer, ASX, Outlander, Pajero Sport, Pajero şi L200. Toate automobilile comercializate dispun de garanţie 3 ani sau 100.000 km, iar o echipă de specialişti vă va consulta şi vă va oferi support pe parcursul întregului lanţ de procese aferente procurării automobilului nou. Mai mult de atât, noul diler vine în îmtâmpinare clienţilor cu soluţii de finanţare precum şi soluţii de vânzare trade-in.

Pe partea de Service, AutoSpace SRLE vine cu o abordare fundamental nouă, orientată spre oferirea clienţilor Mitsubishi a serviciilor de maximă calitate. „Suntem convinşi că această abordare fa influenţa pozitiv la calitatea serviciilor acordate şi la timpul de efectuare a lucrărilor şi la nivelul de confort al clienţilor”, se menţionează în comunicatul de presă al oficialilor companiei.

Pentru detalii complete referitoare la gama de produse Mitsubishi precum şi informaţii şi programări service, vă puteţi deplasa pe adresa str. Bucuriei 18a, Chişinău sau la următoarele telefoane de contact:

– Vânzări auto noi: 079 110 657

– Piese de schimb: (022) 20 46 38

– Service Mitsubishi: (022) 20 46 14

MMC Launch A4

Comentarii