lukoil-banenr

Aventador modificat de Wheelsandmore

Cei de la compania germană de tuning Wheelsandmore nu se mulțumesc dacă au la dispoziție un Lamborghini Aventador LP700-4 standard. De aceea, au pregătit un pachet care include diverse modificări estetice, dar și tehnice.

Pilot Autoexpert

În primul rând, jantele din fabrică au fost înlocuite cu unele foarte ușoare, construite din aliaj și cu dimensiuni diferite (20 inch în partea din față, respectiv 21 inch pentru puntea spate). Tunerul promite că în următoarele luni va realiza și va prezenta niște accesorii din fibră de carbon pentru Aventador, de asemena cu scopul revizuirii aspectului exterior.

În al doilea rând, în privința performanțelor, probabil că mulți dintre noi ar fi fericiți datorită motorului V12 de 6.5 litri care îl echipează standard pe Lamborghini Aventador LP700-4. Totuși, cei de la Wheelsandmore au intervenit la unitatea centrală a propulsorului pentru a-i crește puterea de la 700 CP și 690 Nm până la 777 CP și 750 Nm cuplu.

Momentan, nu au fost anunțate informații referitoare la îmbunătățirea demarajului și a vitezei maxime pe care poate să le atingă Aventador LP700-4 după intervenția Wheelsandmore, dar au apărut câteva fotografii.

Comentarii