lukoil-banenr

Zi specială pentru fanii peliculei „Back to the Future”! Anume astăzi, 21 Octombrie 2015, este data la care au fost teleportaţi în viitor cei doi protagonişti ai filmului, Marty McFly şi Doc Brown! 

Pilot Autoexpert

Maşina zburătoare, un DeLorean, care avea şi rolul de portal, i-a adus pe eroii noştri cu treizeci de ani mai aproape de noi, din 1985 în 2015! Chiar dacă viitorul pe care şi l-a imaginat regizorul Robert Zemeckis nu este aşa cum îl vedem şi noi astăzi, totuşi câteva din „prezicerile” acestuia s-au adeverit. Cum ar fi şi faptul că se putea comunica între doi oameni doar cu ajutorul unui display, lucru absolut inimaginabil în urmă cu 30 de ani şi o realitate absolut firească acum, cu ajutorul software-ului cunoscut de toţi sub numele de Skype.

Back to the Future II made some pretty spot on predictions.

Un alt exemplu se găseşte în adresarea lui Doc Brown către Marty, în care îi spune că în 2015 medicina a avansat „extrem de mult”, până la transplant de splină sau transfuzie de sânge. După cum bine ştiţi nici una dintre acestea astăzi nu sunt considerate ca a fi ieşite din comun, ci mai degrabă au devenit o rutină.

Se poate continua şi cu scanerele de retină, scanere biometrice, jocurile video wireless, drone, sau ceasul lui Marty care îl informa despre starea vremii, ceva similar vedem astăzi cu Apple Watch! Intrigant nu?

Placa de skate de la Lexus este la rândul ei o tehnologie inovatoare, care probabil îşi are originile în filmul Backt to the Future! Pe final, aveţi şi o surpriză, pe care o puteţi vedea accesând link-ul indicat.

An advertisement for the Lexus hoverboard.

Comentarii