lukoil-banenr

Dacă vrei să îi demonstrezi cuiva că banii de achiziţie a unui Rolls-Royce, nu au fost chiar ultimii din bani din casă, atunci este cazul să arunci o privire peste noua ofertă a britanicilor. „WraithLuggage Collection”, un set de şase genţi al căror preţ se ridică la costul unei maşini noi, sau a uneia de clasă premium, la mâna a doua!

Pilot Autoexpert

Preţul acestor accesorii se ridică la circa 29.000 de euro, echivalentul sumei cu care ţi-ai putea cumpăra o maşină nouă iar de banii rămaşi îţi angajezi şi personalul necesar pentru transportul acestor bagaje. Doar că, nici unul din ei nu va purta inscripţia Rolls-Royce.

La confecţionarea noii colecţiei s-au folosit doar materiale de cea mai înaltă calitate, piele, fibră de carbon şi multă multă măiestrie.

2016-rolls-royce-wraith-luggage-collection-1 2016-rolls-royce-wraith-luggage-collection-2 2016-rolls-royce-wraith-luggage-collection-3 2016-rolls-royce-wraith-luggage-collection-4 2016-rolls-royce-wraith-luggage-collection-5 2016-rolls-royce-wraith-luggage-collection-6 2016-rolls-royce-wraith-luggage-collection-8 2016-rolls-royce-wraith-luggage-collection-9

Comentarii