lukoil-banenr

Ştiţi prea bine că noi, cei de la AutoExpert suntem pasionaţi de tot ceea ce înseamnă viteză, performanţă, cai putere, adrenalină şi mult show. Iar cursele auto se înscriu perfect aici, indiferent că vorbim de cele organizate în ţară sau în afară. Fie că vorbim despre drag, slalom sau drift, întotdeauna suntem cu ochii pe ceea ce miroase a benzină arsă şi cauciucuri încinse.

Pilot Autoexpert

Bineînţeles că nu putem omite nici cursele de drag din Rusia, aşa cum la acest campionat se adună cele mai exclusiviste, mai exotice şi mai performante maşini din toată lumea şi nu doar din FR. Iar dacă vorbim despre europeni, atunci e clar, favoriţii sunt germanii, ori cu alte cuvinte cei trei mari producători de automobile Audi, BMW şi Mercedes-Benz.

Lupta însă se anunţă nu doar între producătorii de automobile sau atelierele de tuning speciailzate în modificare acestora, ci şi între fanii mărcii.

Acum, suporterii să ţină pumnii strânşi pentru favoriţii lor pentru că la linia de start se prezintă un BMW M6 Stage 2 de 800 de cai putere, un C63 AMG modificat să producă 700 CP şi un Audi S6 ceva mai inferior. Totuşi, nu doar caii putere decid soarta cursei, iar asta se poate vedea şi în videoclipul de mai jos.

Comentarii