lukoil-banenr

SUV-ul de serie, primul model de acest gen din istoria Bentley, după ce a fost prezentat în formă de concept în cadrul ediţiei din 2012 a Salonului Auto de la Geneva, revine astăzi în atenţia publicului cu un teaser oficial menit să capteze din nou atenţia fanilor şi să suscite interesul asupra unui produs inedit.

Pilot Autoexpert

Potrivit oficialilor britanici, SUV-ul a primit deja 2000 de comenzi, chiar dacă forma finală nu a fost văzută de nimeni, ceea ce-l face pe constructorul din Regat să estimeze vânzări anuale ale SUV-ului la 3000 de unităţi. Până la această ţintă ambiţioasă, Bentley plănuieşte investiţii de 800 de milioane de lire sterline.

Designul anticipat de fotografia teaser ne prezintă o revizuire completă a designului văzut pe EXP 9F cu o grilă şi o capotă noi. Programat să îşi facă apariţia la mijlocul anului 2016, SUV-ul Bentley va fi oferit, la doi ani de la debutul oficial, alături de unități de propulsie din 8 și 12 cilindri, precum și alături de un tren de propulsie hibrid. Până în 2018 este fixată şi ţinta de creştere Bentley, care presupune atingerea unui număr de 15.000 de clienţi anual.

Bentley susţine că modelul pe care îl vedem astăzi prin intermediul teaser-ului „va fi cel mai luxos şi puternic SUV de pe piaţă, fiind capabil să creeze un segment cu totul aparte”.

Comentarii