lukoil-banenr

Bentley Bentayga se apropie cu paşi rapizi de premiera mondială însă până atunci, britanicii ne înfierbântă imaginaţia cu noi şi noi teasere. De data aceasta avem unul video în care sunt scoase la iveală câteva tehnologii importante ale noului SUV de lux. 

Pilot Autoexpert

Deşi acestea nu sunt o noutate absolută, noul Bentayga vine dotat cu sistemul de night-vision, reflectate în panoul de bord cu afişaj digital, dar şi head-up display, aşa cum am văzut în urmă cu aproximativ 10 ani. Deloc surprinzător pentru un Bentley este interiorul, garnisit cu inserţii din aluminiu, trimuri de lemn, accente de negru dar şi tapiţerie din piele fină.

Amintim că noul model, construit pe platforma comună cu Audi Q7 de generaţia a doua, pretinde a fi cel mai luxos şi mai rapid SUV din lume, motiv pentru care şi vitezometrul este gradat până la 300 km/h. Cel mai probabil că sub capota acestuia va fi instalat un propulsor V8 de 4.0 litri twin-turbo sau/şi monstruosul W12 de 6.0 litri volum, la fel turbo-aspirat.

Premiera mondială este programată pentru anul 2015, deşi există şanse ca acesta să fie prezentat şi la sfârşitul lui 2015.

bentayga1

bentayga2

bentayga4

bentayga5

Comentarii