lukoil-banenr

Bentley Continental GT este modificat de Anderson Germany

Noul Bentley Continental GT by Anderson Germany se poate lăuda cu un plus de peste 100 CP datorită optimizării unităţii de control şi a instalării unui sistem de evacuare sport. Astfel, propulsorul W12 twin-turbo ascuns sub capotă e capabil să pună la dispoziţia celui aflat la volan un tabun de 680 cai putere.

Pilot Autoexpert

Performanţele rezultate în urma acestui tratament nu sunt încă anunţate. Automobilul britanic de înaltă performanţă se poate laudă, în versiunea standard, cu o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4.5 secunde şi o viteză maximă de 316 kilometri pe oră.

Aspectul tehnic diferă şi prin adăugarea unui sistem de frânare îmbunătăţit, însă noul Bentley Continental GT by Anderson Germany se remarcă şi printr-un plus de agresivitate vizuală, conferit de numeroasele elemente din fibră de carbon: capota motorului şi a portbagajului, prelungirea spoilerului faţă şi difuzorul destinat spoilerului spate. Din meniul de îmbunătăţiri estetice nu lipsesc şi noile jante de 22 inch finisate într-un negru contrastant.

Fibra de carbon reprezintă principala atracţie şi la interior, viitorii pasageri urmând a mai fi serviţi şi cu multiple inserţii de piele, accente de alcantara, dar şi cu un sistem audio de înaltă fidelitate, ce include, pe lângă difuzoare şi amplificator, un subwoofer.

Comentarii