lukoil-banenr

Bentley Continental GT tunat de Wheelsandmore

Celebra companie germană de tuning, Wheelsandmore, specializată în modificarea automobilelor exotice, a decis să aplice câteva modificări ultimei generaţii a gamei de modele Bentley Continental.

Pilot Autoexpert

Pentru început, jantele standard au fost înlocuite cu unele ultra-uşoare, forjate şi realizate manual, disponibile atât în versiunea de 21, cât şi de 22 inch. Pasul următor pe care lau urmat inginerii Wheelsandmore ţine de suspensia pneumatică a automobilului britanic, acesteia fiindu-i ataşat un modul electronic, ce permite coborârea gărzii la sol cu câteva zeci de milimetri. De asemenea, tot realizat manual este şi noul sistem de evacuare, ce propune un plus de circa 15 CP şi 25 Nm.

Numeroase îmbunătăţiri au fost realizate şi la nivelul unităţii de control a propulsorului, valorile maxime urcând astfel până la 565 CP şi 750 Nm în cazul versiunii V8, şi până la 635 CP şi 760 Nm în cazul celei W12.

Iar pentru proprietarii unui exemplar al recent-lansatului Bentley Continental GT Speed, modificările aduse de specialiştii Wheelsandmore motorizării W12 Twin-Turbo promit un total de 680 cai putere şi 850 Newton-Metri.

Comentarii