lukoil-banenr

Bentley Continental GTC by Imperium Automotive

Tunerul Imperium Autmotive este de părere că noul Bentley Continental GTC nu are destulă „prezenţă scenică” şi a lansat un pachet menit să ofere un plus de agresivitate modelului britanic.

Pilot Autoexpert

Imperium Automotive este de părere că design-ul cabriolet-ului Bentley Continental GTC este mult prea elegant şi a lansat un pachet de tuning care are ca scop aducerea unui plus de sportivitate şi agresiviate modelului britanic. Pachetul numit Audentia GTC conţine spoilerul faţă cu guri de aerisire de dimensiuni mai mai, ce dau un aer de motorsport cabriolet-ului din Regatul Unit şi praguri mai joase cu un design mai agresiv.În partea din spate găsim un spoiler redesenat şi evacuările cu profil rectangular.

Tunerul britanic nu a adus modificări din punct de vedere tehnic. Imperium GTC este propulsat de un motorW12 de 6,0 litri ce dezvoltă 576 CP şi un cuplu motor de 700 Nm. Aceste valori ajută cabrioletul să ajungă de la0 la 100 km/h în doar 4,5 secunde şi la o viteză maximă de 314 km/h. Imperium Automotive anunţă că pachetul este disponibil într-o ediţie limitată şi deja primeşte comenzi.

Comentarii