lukoil-banenr

Viitoarea generaţie a coupe-ului sport de lux, Bentley Continental, va utiliza acelaşi pedegree cu limuzina celor de la Porsche, mai exact modelul Panamera! Este vorba despre platforma comună numită MSD, dezvoltată recent de către inginerii de la Porsche.

FLYONE

Noile tehnologii le vor permite britanicilor să fie mai competitivi în segmentul din care face parte şi modelul Continental. Plaftorma MSD îi va conferi sportivei mai multă rigiditate, o mai bună manevrabilitate, dar şi o greutate redusă, cea din urmă fiind chiar punctul slab pentru Bentley Continental. Mai mult de atât, Porsche a dezvoltat de la zero şi un propulsor nou, un V8 turbo-aspirat, care va ajunge şi sub capota lui Continental! Astfel se încearcă renunţarea la monstruosul W12 turbo…

diselok

Ca un rezumat, noul Bentley Continental va fi un automobil sport cu iz de nobleţe, realizat în cele mai bune tradiţii englezeşti, dar care va fi asamblat sub controlul riguros al celor de la Volkswagen în timp ce sub panourile de caroserie aţi putea descoperi un Porsche Panamera!

Comentarii