lukoil-banenr

Bentley isi drege vocea prin noul motor V8

Cei de la Bentley se pregatesc sa extinda gama modelelor Continental cu o masina care va beneficia de un motor nou V8 de 4.0 litri. Poate ca asta nu este chiar ceva neaparat nou, dar filmuletul pe care producatorul britanic l-a prezentat beneficiaza de aceasta caracteristica.

Pilot Autoexpert

Practic, prin acest teaser video, Bentley ne gâdila simtul auditiv si simtul vizual (intr-o masura mai mica, totusi) si ne arata un Continental GT coupé filmat in timpul unei demonstratii si echipat cu noul propulsor V8, care este realizat la ora actuala in colaborare cu Audi S6, S7 si S8.

Audi S6 si S7 Sportback folosesc printre altele un motor benzinar de 4.0 litri TFSI, care ofera cu generozitate un cuplu de 550 Nm si 420 CP. Fratele mai mare, Audi S8 beneficiaza de un motor V8 din care se pot scoate 520 CP si 650 Nm. Nu se cunosc prea multe detalii in privinta performantelor pe care le va furniza propulsorul care va fi in dotarea lui Bentley, dar din ceea ce se vede in filmuletul de mai jos, ar trebui sa fie vorba despre niste cifre foarte misto.

Comentarii