lukoil-banenr

Bentley Mulsanne Executive – birou mobil

Bentley a prezentat în toamna anului trecut, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, ediţia 2011, conceptul Mulsanne Executive – o versiune ultra luxoasă a limuzinei britanice, concept care a dat naştere anul acesta şi unei versiuni de serie.

Pilot Autoexpert

Bentley a prezentat astăzi primele imagini şi informaţii ale noului Mulsanne Executive gata de producţie, subliniind încă o dată experienţa sa în dezvoltarea limuzinelor exclusiviste. Mulsanne Executive se adresează tuturor celor care îşi doresc un exemplar personalizat, dar nu au timpul şi nici răbdarea necesară pentru a-şi pune amprenta asupra limuzinei.

Bentley a creat practic un birou mobil, care include conexiune Wi-Fi, două iPad-uri cu tastatură integrată, două ecrane înglobate în tetiere şi încă un TV cu tehnologie LED, de 15.6 inch, care coboară din plafon.

Nu putea lipsi frigiderul pentru şampanie, amplasat între cele două scaune din faţă şi echipat cu pahare de cristal, nivelul de personalizare fiind exclusivist şi prin faptul că Bentley oferă o sută de combinaţii de piele şi lemn exotic.

Comentarii