lukoil-banenr

Despre un potențial SUV Bentley demult se vehiculează zvonuri, mai mult, producătorul a și prezentat un teaser cu noul său SUV. Dar se pare că englezii, scuze, germanii de la VW, au planuri mult mai ambițioase! Recent au declarat că Bentley va avea în gamă mai multe SUV-uri și nu doar unul aşa cum se credea anterior.

FLYONE

Președintele consiliului director Bentley, Wolfgang Dürheimer a confirmat recent că vor fi scoase pe piață mai multe suv-uri. Această decizie este una perfect justificată pentru producător care susţine că segmentul în cauză este unul extrem de popular și în continuă creștere, iar Benltey nu are încă nici un reprezentant în gama sa de automobile. Mai mult, ținta pe care o are producătorul este mărirea vânzărilor dar și fortificarea poziției de lider în clasa mașinilor de lux, iar lansarea mai multor modele SUV este cel mai corect pas.

diselok

bentley-suv-spyshots-07-1

Primul SUV Bentley va fi lansat cel mai probabil în toamna anului 2015, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Acum câțiva ani, englezii au și prezentat un concept menit să testeze reacția publiclui. Se pare că a fost una pozitivă iar producătorul a și declarat numele noului model – Bentayga! Acesta, vine de la numele munților spanioli Bentayga de pe insula Gran Canaria.

Din teaserul publicat anterior, observăm că noul model va avea faruri și o grilă a radiatorului asemănătoare cu a celorlalte modele dar și un interior luxos asamblat manual. Mașina va fi construită pe platforma noului Audi Q7 și a viitorului Porsche Cayenne, iar asta înseamnă că va fi disponibilă şi în versiunea de caroserie cu şapte locuri! Bentley Bentayga va fi poziționat pe o treaptă inferioară lui Mulsanne, la nivelul modelului Continental Flying Spur dar totodată va fi şi cel mai luxos SUV din lume! Ori cel puţin asta susţine producătorul britanic de automobile.

bentley-suv-spyshots-10-1

Comentarii