motorina_benzina_gpl_carburant
motorina_benzina_gpl_carburant
lukoil-banenr

Serviciul de presă al ANRE a confirmat în repetate rânduri faptul că urmează să asistăm la o nouă rundă de ieftinire a carburanţilor. Două mari companii petroliere din ţară au anunţat astfel noile preţuri la pompă.

Pilot Autoexpert

În medie, benzina s-a ieftinit cu 55 de bani per litru, ajungând să coste acum 16.20 lei, iar motorina a coborât până la 13.55 lei/litru. Şi gazul lichefiat este acum mai accesibil cu până la 25 de bani ajungând să coste 8.96 lei. Amintim că cea mai recentă ieftinire a avut loc cu câteva zile în urmă, atunci când preţul motorinei a scăzut cu 60 de bani/litru.

Actuala guvernare este de părerea că politica de preţuri a importatorilor de carburanţi din ţară ar trebui să fie una transparentă şi ajustată la realitatea mondială. Prin urmare, suntem invitaţi să credem că vor urma noi reduceri de preţuri. În acelaşi context, i-aş invita pe guvernanţi să coreleze aceste ieftiniri cu absolut toate produsele care s-au scumpit în ultima perioadă de timp, motivate la rândul lor de scumpirea carburanţilor.

Comentarii